Light

Műtét után lett cukorbeteg Havas Henrik

A neves tévés két éve küzdött meg a vastagbélrákkal. Azóta jól van, de folyamatosan inzulinoznia kell magát.

Havas Henriket pár éve operálták meg; vastagbélgyulladás miatt tolták be a műtőbe, ám rákos szövetekre is bukkantak a szervezetében. A végül 4 és fél órásra nyúlt operáció sikeres volt, viszont Havas azóta cukorbeteg lett. Most a Nők Lapja Cafe érdeklődésére mesélt egészségi állapotáról.

„Teljesen jól vagyok, épp most beszélgettünk a feleségemmel arról, hogy nemsokára két éve lesz annak, hogy megoperáltak. Egészséges vagyok, de még sokszor ott motoszkál a fejemben a betegség. Tudja, miután a hasnyálmirigyem egy részét eltávolították, cukorbeteg lettem, s – bár már jó néhány hónap eltelt a történtek óta – még mindig nem szoktam bele teljesen az új helyzetbe – az inzulint gyakorta elfelejtem magamnak beadni” – mesélte a műsorvezető, aki éppen Olaszországban nyaral, de hazatérve a nagybeteg Bajor Imréhez készül látogatóba.

„Már a kiutazásunk előtt jártam egyszer Imrénél, a feleségem megfőzte neki a kedvenc ételét és süteményt is sütött – ennél többet viszont nem szeretnék mondani vele kapcsolatosan.”


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik