Light

Ismeretlen szuperhős jelent meg Angliában – fotók

A Batman-imitátor szuperereje abban rejlik, hogy mosolyt képes varázsolni az emberek arcára.

Batmant több ízben is látták Nottinghamben: az elmúlt hónapokban többször is feltűnt egy ember, aki a városházán vagy annak környékén fejjel lefele lógott (a lábfejével tartva meg magát) különböző építményeken – hol egy párkányról, hol egy telefonfülkéről.

A fickó – akinek a neve egyelőre (?) ismeretlen – a Nottinghamtől mellett fekvő Cliftonban él, néhány kilométerre Gothamtől, úgyhogy ilyen szinten is van köze a képregények és filmek legendájához. Annyit lehet még róla tudni, hogy amikor épp nem szuperhős-tevékenységet folytat, akkor kőművesként dolgozik, és dobol egy zenekarban; valamint, hogy van egy ötéves fia.

Ahogy azt Facebook-oldalán írja, az ő különleges képessége az emberek megnevettetése. Szerinte túl sok szörnyűség történik a világon, ezért nem mosolyognak elegen mostanában. Az önjelölt Batman szeretné ezt megváltoztatni és szuperhősként megmenteni az emberiséget a szomorúságtól. A nottinghamieket pedig arra kéri, hogy amikor látják, fotózzák őt le, és a képeket töltsék fel a Twitterre és a Facebookra, hozzájárulva így a szuperhős népszerűsítéséhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik