Light

Fotósnak állt Kardos Eszter

A Barátok közt Illés Vandája készített fotósorozatot a Lotus Ladies Cup versenyzőiről Ausztriában.

Sorozatbeli kolléganőjével is dolgozhatott újra Kardos Eszter, akinek az osztrák terep egyáltalán nem volt idegen, hiszen a sokoldalú színésznő télen síoktatóként is dolgozik. Ezúttal azonban a kamerája kapta a főszerepet, amikor az autós versenysorozat résztvevőit fotózhatta.

„Már korábban beszélgettünk a Lotus Ladies Cup-os lányokkal, hogy szeretnék, ha pár fotót készítenék róluk. Szívesen vállaltam a feladatot és örültem, hogy kilátogathattam a versenyre” – mondta Eszter, aki egyébként fotóriporternek tanul a főiskolán, ahol minden típusú fotózásban helyt kell állnia.

 Fotó: Lotus Ladies Press

„Nagyon élveztem a munkát. A csajok minden bizonnyal hullafáradtak voltak, hiszen három nap alatt kétszer versenyeztek, ettől függetlenül minden kérésemet azonnal teljesítették. A képek is jól sikerültek, még az is lehet, hogy a 2015-ös naptárukat is én fotózom majd” – tette hozzá Eszter.

Marenec Fruzsi, akit még a Barátok köztből ismertem, el is vitt pár körre az autójával, ami hihetetlen élmény volt. Egyszer szívesen vezetnék én is egy ilyen versenyautót, talán lesz rá lehetőségem” – mesélte mosolyogva a színésznő.


Fotó: Lotus Ladies Press

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik