Light

Osvárt Andrea arisztokrataként él

A külföldi sikereket elért színésznő arról mesélt, mennyire magáénak érzi a kékvérűek szokásait, ami ráadásul filmes karrierjének is jót tesz.

Osvárt Andrea évekig Olaszországban élt, ott vált igazán ismertté, de Hollywoodban is feltűnt. Mostanában azonban egyre többet tartózkodik itthon, aminek több oka is van. Megtalálta élete párját, egyre több felkérést kap, játszott filmben, jelenleg pedig az M1 nyári műsorát vezeti a Balatonról.

A színésznő ennek kapcsán árulta el, hogy nagyon ügyel arra, le ne barnuljon, ezért állandóan naptejjel kenegeti magát. Szerinte ugyanis a napsütötte bőr már divatjamúlt és a kamerák előtt is előnyösebb a fehér bőrszín.

“Amikor elkezdtem színészkedni az első dolog az volt, amire felhívták a figyelmemet, hogy a fehér bőr kamerabarát. Ugyanakkor fontos a fiatalság megőrzésében, hisz a nap sugarainak kitett bőr öregít a legjobban. Azóta ehhez tartom magamat és elég jól bevált a naptól való tartózkodásom, ugyanis 35 éves koromra még nincsenek mély ráncaim. Régi, letűnt kor státuszszimbólumának tartom a barnaságot. A korábbi századokra is inkább a hófehér bőr volt jellemző, láttunk valaha arisztokratákat barnára sülve? Engem pedig nem vonz, hogy mutogassam, mennyire szépen sikerült lebarnulnom egy egzotikus nyaralás alkalmával, már nem ezzel mutatod meg, hogy jól élsz, van pénzed elutazni tengerpartra. Akár egy belvárosi szoláriumban is ugyanazt az eredményt elérheted” – mesélte a színésznő a Life.hu-nak.

Fotó: Facebook / Sárosi Zoltán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik