Light

Fiatalon lett rokkantnyugdíjas Bayer Ilona

15 éve eltűnt a Magyar Televízió képernyőjéről, és bár az elmúlt évtizedekben rengeteg gondja, baja volt, a műsorvezető 65 évesen jobban néz ki, mint valaha.

Viccesen azt szokta mondani Bayer Ilona, hogy a gondok tartósítják. Ez persze csak fanyar humor, mert az elmúlt időszakban rengeteg nehézséggel kellett megbirkóznia.

“Ha csak címszavakban szeretném felsorolni, persze csak tényszerűen és panaszkodás nélkül, mi mindenen mentem keresztül az elmúlt évtizedekben, elég hosszú a lista: három házasság, három férfitól három gyerek. Elütött egy autó, darabokra tört nemcsak a combnyakam, hanem az egészségem is. Fiatalon lettem rokkantnyugdíjas. Az, hogy ebből most semmi sem látszik, a mindig nagy önuralmamnak köszönhető. Édes nagyanyám mondogatta: inkább százan irigyeljenek, mint egy ember sajnáljon. Később mi is a hitelek csapdájába estünk, emiatt majd mindenünk elúszott… Folytassam?” – mondja a BEST magazinnak huncut mosollyal a szemében Ilona, aki a történtek ellenére is megőrizte a jókedvét és verhetetlen optimizmusát.

További részletek az e heti BEST-ben!


Fotó: Smagpictures.com / Tamás x Förster

Ajánlott videó

Olvasói sztorik