Light

Vadidegenek pofozzák egymást az új vírusvideóban

Van, aki először kicsit aggódik, de többnyire élvezik az ütésváltást.

Emlékszünk még a csókolózós vírusvideóra? Amikor egy „kísérlet” keretében arra vettek rá embereket, hogy csókoljanak meg vadidegeneket. Bájos volt, meg minden, és roppant népszerű is lett, csak sajnos nem volt túl őszinte, merthogy utólag kiderült: színészek szerepeltek benne, és egyáltalán nem spontán történt a romantikázás. (Viszont készült egy zseniális verzió, amikor homofóbok és melegek ölelkeztek.)

A mostani kísérletben remélhetőleg nem fogunk csalódni. Max Landis forgatókönyvíró pofozkodós verziót készített: 40 – egymás számára ismeretlen – embert kértek meg, hogy legyenek szívesek felképelni egymást.

Szakemberek szerint jó lesz a közérzetünk, ha naponta 8 embert megölelünk – vagy egyet jól szájba vágunk. Mi nem hiszünk az ilyen erőszakos megoldásokban, de ez a videó határozottan vicces lett.

Mennyire mások ezek az emberek és ezek a pofonok! Van, aki elnézést kér és van, aki láthatóan élvezi (van, aki ismétlést is szeretne). Néha röhögnek, néha elképednek utána; van, hogy két kézzel csinálják – és még önpofont is láthatunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik