Light

Zaklatják az Ének Iskolája tanítványát

A 14 éves Berki Artúrt idősebb lányok üldözik megszállottságukkal, akik ízléstelen módon felajánlkoznak.

A zenészpalánta édesanyja úgy érzi, a rajongólányok gyakran esnek túlzásokba, rámenősségük pedig kínos és megterhelő.

“Hívogatják, de nem szólnak bele a telefonba. Olyan is előfordult, hogy hajnal háromkor csörögték fel, és csak ennyit mondtak a kagylóba: szeretlek. Artúr ezeket nem érti” – kezdte a fiú édesanyja a Borsnak, majd elmesélte, volt egy alkalom, amikor már kénytelenek voltak ők közbelépni.

“Volt egy 17 éves rajongó, aki többet gondolt a kapcsolatukról, mint ami valójában történt. Egyetlen egyszer és egy véletlen folytán találkoztak Artúrral, de a lány annyira elvarázsolódott, hogy valóban elhitte, ők ketten szerelmespárt alkotnak. De ugyan már, Artúr ekkor még 14 éves sem volt! Muszáj volt visszafogni a lányt, ezért a férjemmel írtunk is neki egy levelet, amiben kértük, inkább próbáljon korban hozzá illő fiút találni magának.”

Fotó: TV2

A döntőbe jutott kissrác mamája azt is elárulta, hogy Artúr jól kezeli a rajongók közeledését, de jobb szereti, ha szerelmi ügyekben nem a lány kezdeményez.

“Nyilván Artúrnak is imponál, ha egy idősebb kezdeményez, de azt már ő sem szereti, ha valaki közönséges, vagy túl rámenős. Örülök, hogy ilyen jól kezeli ezeket a helyzeteket. Artúr egyébként maga akar udvarolni, mert szerinte az a férfi feladata. Volt már egy kislány, akivel a csókig jutottak, de nem tartott sokáig ez a kapcsolat, vagy nevezzük inkább barátságnak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik