Light

Különös malacszökések történnek világszerte

Nem lesz belőlük szalonna: teherautókról vetik magukat mélybe a disznók, és csodával határos módón megússzák.

Véletlen lenne, hogy néhány napon belül két egymástól független hír is napvilágot látott teherautók platóiról kereket oldó malacokról? Meglehet, de azért jobb egy kicsit eltűnődni a történeteken.

A lenti fotók egy hete láttak napvilágot. Egy malac leugrik a vágóhíd felé tartó teherautó platójáról, és egyszerűen odébbáll.

A Metro azt írja, hogy az eset Kína déli részén, Guangxi régióban történt, az szemtanúk szerint csodával határos az, hogy az állat túlélte a közel öt méteres ugrást. A malacot a történtek után helyi rendőrök fogadták örökbe, és a hollywoodi film után Babe névre keresztelték.

Ez a hír önmagában nem rengetné meg a világot, de tegnap, kísértetiesen hasonló módon lépett meg egy disznó Dél-Afrikában – írja a Daily Mail. Az ő szökéséréről videó is készült: a vágóhídra tartó teherautó mögött haladó autós rögzítette. Az állat ebben az esetben is hatalmasat esik, de túléli, persze csodával határos módón.

Két egyforma csoda, a világ egymástól távol eső pontjain, szinte egy időben. Gyanús. Lehet jobb, ha nyitva tartjuk a szemünket, talán készülnek valamire a disznók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik