Light

Szívmelengető történet a szörnyűségek között

Hogy ne higgye senki azt a sok szörnyű hírt látva, hogy az emberiség a végét járja, két kedves történet, egy kaptafára.

Beszámoltunk ma már építőmunkások brutális tömegverekedéséről, tólószékes diákot ütlegelő biztonsági őrrről és kisiskolásokat mocskos módon bántalmazó tanárokról. Szerencsére ezek elszigetelt, ritka esetek – ezért is lett belőlük hír. De nem csak ezekből áll az élet, ennek bizonyítására álljon itt két felvétel, az Egyesült Államokból. Főszereplői rendőrök, és kacsacsaládok.

Az első felvétel egy wisconsini kisvárosban készült, egy rendőrjárőr autójának fedélzeti kamerája rögzítette, és azt látni rajta, ahogy a rendőr, Kevin Putzy megállítja a forgalmat a többsávos úton, csak azért, hogy biztosítsa egy kacsacsalád biztonságos átkelését. A New York Daily News beszámolója szerint a rendőr nem gondolta, hogy cselekedete olyan nagy dolog lenne, de kollégái másként látták, és a felvételt közzétették az interneten, ahol villámgyorsan kezdett el terjedni. Jelenleg majdnem kétmilliószor nézték már meg a YouTube-on.

 

A második felvételt pedig a Virginia államban található Hampton városában készítette egy autós, arról, ahogy a helyi rendőrség egyik tagja járőrautójával ad rendőrségi kíséretet egy kereszteződésen áthaladó kacsacsaládnak, leállítva a forgalmat. A felvételt a rendőrség hozta nyilvánosságra, miután az autós megosztotta velük a videót.

Egyébként van valami a forgalmas úton áthaladó kacsacsaládokban, ami megsegítésükre ingereli az embereket. Nem egy ilyen felvételt láttunk már. Egy éve egy gyorshajtó üldözését félbehagyó amerikai rendőrről számoltunk be, aki azért állt ki az üldözésből, hogy megmentsen egy kacsacsaládot, valamint pár orosz sofőrről, akik szintén a kis szárnyasok életét mentették egy forgalmas úton megállva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik