Light

Zseniális paródia a tehetségkutatóról – videó

Az American Idolt szinkronizálta újra a Bad Lip Reading. Így egész szórakoztató a műsor.

Akit nem hoznak lázba a tehetségkutatók (és még Jennifer Lopez sem), azoknak is ajánljuk a lentebb található videót. Az American Idol legutóbbi évadának szereplőit láthatjuk benne – de nem ettől érdekes.

Hanem attól, hogy a Bad Lip Reading nevű YouTube-csatorna kreatívja készítette: a texasi zenész-producer anonimitásba burkolózva alkot, méghozzá zseniális műveket – ismert dalokat, filmeket „szinkronizál”, de úgy, hogy idióta szövegeket mond rá és énekel az eredeti helyett.

Téves szájról olvasással gyaláz meg ismert dalokat (Justin Bieber, Miley Cyrus, Lady Gaga is az áldozatok közt van), szinkronizál filmeket (Alkonyat-széria) és politikusokat (amerikai választási kampány) is.

Ezúttal az American Idolra vetette rá magát.

A zsűritagok szájába olyan mondatokat adott a mester, mint például: „megcsikiztem a virágárus nőt és a lovát”; „nem igazán szeretnél robotot egy vonatra”; de angoltudás nélkül is tökéletesen élvezhető a paródia, hiszen az előadók itt leginkább nyávognak és hörögnek. Lehet, hogy a tévéknek inkább ilyen tehetségkutatókat kellene gyártaniuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik