Light

Furcsa mutáns lényt láttak a New York-i metróban – videó

Emberi test, méhecske szárny, női cipő.

A New York-i metró különös világ. Legutóbb egy pufi patkány kalandjairól számoltunk be, aki potyautasként közlekedett az amerikai város földalattiján, egyesekből pánikot, másokból röhögést váltva ki.

Ezúttal is vegyes volt a fogadtatás, ám a főszereplő nem egy rágcsáló, hanem egy pucér fickó. Pontosabban egy méhecskeszárnyakkal és csápokkal felszerelkezett meztelen pasi, női cipőben.

Persze, mondhatjuk erre, hogy Budapesten is látni furcsa embereket a tömegközlekedési eszközökön, de azért egy részegen kommunistázó bácsi vagy egy magában beszélő furcsa néni mégis csak kevésbé extrém látvány, mint egy női cipős pucér méhecskeimitátor, aki ráadásul énekel (I’m sexy and I know it!) és – ha nem is Miley Cyrust megszégyenítő módon, de – rázza a fenekét.

A Facebookra eredetileg nem a fekete kitakarással került a videó, csak a Time magazin szerkesztői úgy gondolták, hogy így legalább a munkahelyükön internetezgetők is nyugodtan megtekinthetik a közepesen erotikus showműsort.

Az eredeti feltöltő kommentje az volt „Mondj nemet a drogokra. LOL”; de nem vagyunk biztosak benne, hogy tudatmódosító szerek hatására táncikált a fiú; lehet, hogy csak elveszített egy fogadást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik