Light

A Pókember megjelent egy orosz lakótelepen – videó

A hatodikon lakó szomszéd bekopogott egy szál cigiért, unortodox módon.

Képzeljen el a Drága Olvasó egy olyan szitut, hogy egy panelben lakik a hatodik emeleten, és egyszer csak kopognak. Nem az ajtón. Az ablakon. Kívülről.

Az oroszországi Nyizsnyij Tagil városának egyik lakótelepén pont ilyen élményben részesült egy család. Mint kiderült, az uráli pókember csak a szomszéd volt, aki rejtélyes okokból (és merevrészegségből) kifolyólag nem az ajtó-folyosó-ajtó útvonalon közelítette meg a mellette lakókat, hanem úgy döntött, kívülről támad.

A videó ezen a ponton kezdődik. Mint kiderült, a sakálrészeg fickó csak azért jött szomszédolni, mert cigarettát szeretett volna kérni. Mindössze ennyi tehát a különbség az uráli pókember és hollywoodi kollégája között: egyikük szuperhősként megmenti az embereket, a másik bekopog egy szál cigiért.

A kedves elutasításra nem olyan bájosan reagál, majd 9 percen keresztül káromkodik, és azzal fenyegetőzik, hogy leugrik.

A hírekből azóta kiderült, hogy az ipari (mennyiségű alkoholt fogyasztott) alpinistát egyik rokona próbálta behívni, úgy, hogy ő is kimászott utána, végül a rendőrök két pókembert szedtek össze – két emelettel feljebb, a nyolcadikon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik