Light

VV Simon kiábrándult Charlotte-ból

A VV6 szerelmespárja szakított, ez már napokkal ezelőtt kiderült. Simon most meg is magyarázta döntésének okát.

A Való Világ fura figurája, Simon nemrég fagyigombócozás közben még villabéli szerelméről, Charlotte-ról ábrándozott, ám mára már feloszlott a rózsaszín köd, Simon máshogy látja már a kapcsolatot, és a lányt is.

“Nagyon tetszett benne, hogy olyan talpraesett és tapasztalt, igazi érett nő. Nekem azelőtt fia­talabb, egyetemista barátnőim voltak, és nem találkoztam hozzá hasonlóval. A vidéki diáksrác belezúgott a harsány budapesti lányba. Odabent a villában is gyakran mondogattuk, olyan a kapcsolatunk, mint a hullámvasút sínek nélkül. Egyik pillanatban istenien éreztük magunkat, a másikban már nem is szóltunk egymáshoz. Két hónapot vártam idekint Charlotte-ra, és az alatt az idő alatt is sokat gondolkodtam azon, hogy nem passzolunk össze. Hiába voltam szerelmes belé” – elmélkedik a fiú, aki maga mögött szeretné hagyni a celeblétet és az ezzel járó felhajtást.

Fotó: RTL2 Sajtóklub

“Elhamarkodott volt a részemről a lánykérés. Odabent valódi érzelmeket tápláltam iránta, de miután Charlotte kijött, és újra találkoztunk, kiábrándultam belőle. Aztán megbeszéltük, se ő, se én nem akarunk távkapcsolatban élni, végül én mondtam ki, hogy hagyjuk.” – mondta el még Simon a témáról. Charlotte is megszólalt a Blikknek:

“Vártam, hogy visszakapjam őt, és boldog voltam, amikor újra megölelhettem. De nagyon megviselt, hogy ország-világ előtt megkérte a kezem, aztán meggondolta magát. Én igyekeztem, próbáltam menteni a menthetőt, de hiába. Simon azzal támadott, hogy meg akartam őt változtatni. Én ezt nem így látom. Miután kijöttem a villából, akkor derült ki, hogy ő el akar zárkózni ettől a világtól, haza akar menni tanulni, és én már nem férek bele az életébe” – mondta el a lány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik