Light

4 ember, akiknek valóban a legrosszabb napjuk volt

Mindannyiunknak vannak rossz napjai, de a következő négy ember történetét olvasva, talán nem leszel olyan szigorú önmagadhoz.

4. Egy banki alkalmazott véletlenül több, mint 200 millió eurót sikkasztott

Nem is olyan régen történt, hogy egy német banki alkalmazott olyan fáradt volt, hogy elszenderedett munka közben az asztalánál. Valahogyan sikerült pont az átutalások közben elaludnia, és a billentyűzetnél heveredve, persze álmában, megnyomta nyolcszor a 2-es gombot, és teljesen véletlenül átutalt 222,222,222,222 eurót egy szegény, nyugdíjas férfinak. Ez az összeg egyébként elegendő arra, hogy akár háromszor is felrepüljünk a Holdra. A bank természetesen azonnal észrevette a hibát és korrigálta is, mielőtt a pénz valóban a „szerencsés” nyugdíjas férfi kezébe került volna.

3. Egy karbantartó óriáskivetőre rakott ki pornót

Az említett karbantartó épp egy óriási, nyilvános téren található kivetítőt javított Észak-Kínában. Munka közben olyan visszafojthatatlan merevedése lett, hogy nem tudott várni, amíg hazaér, ezért előkapta a laptopját, és berakott egy jó kis pornót. Ámde nem vette észre, hogy gép az óriás kivetítővel még össze van kötve, így több ezer ember láthatta, mivel szórakozik a szakember. Körülbelül 10 perc telt el, mire észrevette, hogy nem csak ő nézi a forró filmet. Mindemellett egy olyan felvételre könnyített magán, ami ráadásul Kínában tiltó listás. (A tiltott Legenda: Szex és Evőpálcika)



2. Egy repülőtéri biztonsági főnök mindenkinek elküldte e-mailben a péniszéről készült képet

Az eset a John F. Kennedy repülőtéren történt, hogy a biztonsági főnök véletlenül elküldte az épp merevedő péniszéről készült képet mindenkinek, aki a személyzethez tartozik. Nem tudni kinek szerette volna küldeni ezt a csodálatos e-mailt, de valahogyan sikerült a címzettekhez az összes kollegáját hozzáadnia. Persze egyből észrevette, hogy nem az illetékeshez sikerült eljuttatni a fotót, ezért gyorsan megpróbált minden lehetséges számítógépbe belépni, és valamilyen módon kitörölni az üzenetet. Sajnos a terve kudarcba fulladt, és szinte mindenki látta a meredező altájékát.

1. Egy texasi melegellenes képviselőt rajtakaptak, ahogyan egy csapat homoszexuálissal
iszogat

A 90 éves Ralph Hall, aki egyébként a Képviselőház legidősebb tagja, híresen ellene van (volt) a homoszexualitásnak. Egy napon, természetesen véletlenül, betoppant egy kimondottan melegeknek szóló rendezvényre, ahol egy kis ideig még jól is érezte magát. Amikor rádöbbent, hogy rossz ajtón lépett be, nyugodtan letette a poharát, illedelmesen megköszönte az estét, majd angolosan távozott a helyszínről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik