Light

Pornófilmeseknek nézték, és letartóztatták a fotózkodó turistákat

Bortonracsok(960x640)(29).jpg (börtönrácsok, )
Bortonracsok(960x640)(29).jpg (börtönrácsok, )

Az eset Egyiptomban történt.

A grúziai turistákat és tolmácsukat a Vörös-tenger partján található üdülőváros, Gurdaka rendőrsége tartóztatta le, egy haditengerészeti járőr bejelentése alapján, aki azt állította, hogy a csoport pornófilmet forgatott egy szigetnél. A csoport kameráit elkobozták, a turistákat pedig rácsok mögé zárták.

Egy nappal később azonban kénytelenek voltak őket szabadon engedni és bocsánatot kérni. Az elkobzott kamerákban ugyanis nem találtak semmi tiltottat. Az egyiptomi turisztikai minisztérium szóvivője a bejelentést tevő járőr „tapasztalatlanságával” magyarázta a kínos hibát. Az esettel kapcsolatban megszólalt a grúz nagykövet is, aki elmondta, hogy a követséget azonnal értesítették a csoport letartóztatásáról.

Mint kiderült, a letartóztatott turisták egy modellekről szóló grúz valóságshow tagjai voltak, és fürdőruhás forgatást tartottak búvárkodás közben, és azt hitte pornófelvételnek az egyiptomi haditengerészet járőre.

A pornófilmek körül komoly vita alakult ki az utóbbi hónapokban Egyiptomban, ahol a keményvonalas vallási szervezetek a szexflimek betiltását követelik az új kormánytól.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik