Light

Kivel egyidős Orbán Viktor?

És Gyurcsány Ferenc? És mi köze Selmeczi Gabriellának a szexhez? És New Yorkhoz? És Szanyi Tibornak egy hódhoz? Válaszok és fantasztikus képek jönnek MOST.

Elgondolkodott már azon, mi minden történt abban az évben, amikor Ön született? Vagy hogy melyik hírességgel egyidős?   Vagy azon, hogy hány éves Hoffmann Rózsa? És, hogy Ő kivel egyidős? Összehasonlítottuk politikusainkat hollywoodi sztárokkal. Íme:

 

1. Hoffmann Rózsa közoktatásért felelős államtitkár és a denevérfej-leharapó Ozzy Osbourne mindketten 1948-ban születtek.

 

2. A KDNP-s Pálffy István is lehetne a Király Segítője, hisz egy évben született a Trónok Harca Sean Beanjével, 1959-ben.

 

3. A kereszténydemokrata Semjén Zsolt és a szcientológus Tom Cruise idén lesznek fél évszázadosak. Plusz egy. (A kép jobb és bal szélén látható úr nem Tom Cruise.)

 

4. A rezsicsökkentő Orbán Viktor a többszörös Oscar-díjas Quentin Tarantino rendezővel született egy évben, 1963-ban.

 

5. A szőke Selmeczi Gabriella idén 48 éves. Ugyanennyi a Szex és New York főszinglije, a szőke Sarah Jessica Parker (ő ül hátul).

 

6. Szanyi Tibor, az MSZP egyik zászlóshajója ugyanabban az évben született, mint a Halálos Fegyver, azaz Mel Gibson. 1956-ban. A hód mindkettejüknél fiatalabb, mert legfeljebb 15-21 évig él. És nem is igazi.

 

7. Ha Gyurcsány Ferenc (DK) metsző tekintete a kora miatt lenne ilyen metsző, akkor ugyanolyan metsző tekintete lenne, mint az idén 52 éves George Clooneynak (USA).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik