Light

Seafight – Téli event

Ahoj, Kalózkapitány! Decemberben minden idők legforróbb tengeri akciói várnak a Seafightban. Bonts vitorlát, vesd bele magad a harcba – és szerezd meg az elszánt bátorságodért járó busás jutalmakat! Gyűjts be különleges kincsesládákat a tengeren, győzz le sokat próbált, vén tengeri medvéket védd meg a hajódat más kalózok támadásaitól és nyiss ki minden nap egy ablakocskát az adventi naptáron, hogy összegyűjtsd egy vadonatúj hajódesign részeit! Látod, hogy a december a legforróbb hónap a Seafight világában?

A forró akciók ellenére bizonyos térképeken különleges megfagyott ládákat is találhatsz, amelyek mind ritka meglepetéseket rejtenek. Hógolyókat, gyertyákat, mézeskalácsokat – és ez csak néhány a sok extra jutalomból, amelyek rád várnak. Ne felejts el egy különleges ládakulcsot is megszerezni a piacon, hogy ki tudd nyitni ezeket a ládákat.

De azért nem árt az óvatosság sem, bátor kalóz! Gonosz hóemberek leselkednek rád és a legénységedre lépten-nyomon és amerre járnak, fagyos félelmet és rombolást hagynak maguk után. Győzd le ezeket a téli ellenfeleket a különleges hógolyó-lőszereddel, a jól megérdemelt jutalom nem marad el!

A Seafight téli eventjén ezen kívül még egy vadonatúj mini játék is vár! Véletlenszerű térképeken extra karácsonyi ajándék bukkan fel, amelyet ügyesen és gyorsan fel is vehetsz a fedélzetre. Mihelyt az ajándék a fedélzetedre kerül, a többi kalóz mindent meg fog tenni, hogy levadássza a hajódat és megszerezze tőled az ajándékot. Térj ki és verd vissza a támadásaikat, hogy a jutalom biztosan a tiéd legyen!

És végül, de nem utolsó sorban jól tartsd nyitva a szemed, míg a tengereket járod, hátha megpillantod a Dalendris hajódesignt. Ezt a különlegességet csak most és csak itt lehet megszerezni, gyűjtsd össze hozzá január 03-ig mind a négy részt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik