Light

Pankráció az esküvőn

A násznépnek enyhén szólva is elakadt a lélegzete, amikor egy profi birkozó kifogást emelt a jegyespár egybekelése ellen.

A vőlegény segítségére a tanú és társai siettek: közös erővel, illetve egy klasszikus fogás, vagy inkább eszköz, egy szék bevetésével győzedelmeskedtek.

Ha ehhez hozzátesszük, hogy a jól szervezett tömegmegmozdulások, villámcsődületek, szituációs gyakorlatok, flash mobok, improvizációs játékok nagymesterei, a New York-i illetőségű Improv Everywhere csapatának két oszlopos tagja kelt egybe, a szórakoztató rovatainkat ismerőknek már gyanús lehet a bunyó hitelessége.

Bizony, a nadrág nélküli metrózáshoz, a Csillagok háborújás ökörködésekhez, vagy a vurstlis lóversenyhez és korábbi társaikhoz – a linkek jelen írás alatt megtalálhatók – hasonlóan ez is egy megrendezett helyzetpoén volt, aminek előzményeibe a menyasszonyon és a vőlegényen kívül csupán a szertartás levezetőjét, valamint a násznagyokat avatták be.

Emlékezetes lakodalom lehetett, amin a Kárpát-medencében hagyományos vőfély helyett az ifjú pár szórakoztatta (ne szépítsünk: átveréssel szívatta) a meghívottakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik