Light

Lejtőn fölfelé kocsit tolni

Ha a próbálkozás ebben a rovatban kapott helyet nálunk, nem igazán kérdéses, mekkora sikerrel járt a trió: semekkorával.

A végkimenetel ismeretétől függetlenül azért időzzünk el egy csöppet ennél a gyöngyszemnél, ha már elénk vetette az internet végtelen óceánja.

Nyilván az autó lefulladása miatt kényszerhelyzetben lehetett a merész társaság, de ha az elég rossz szögben és minőségben, a sarokkal szemközti épületből rögzített felvételen kivehetőkből indulunk ki, eleve nem kis bátorságról (hülyeségről?) tesznek tanúbizonyságot, amikor abba az irányba kísérleteznek a gép megmozgatásával, amire merőlegesen elég sűrű forgalom halad.

Mondjuk az meg a kedves sofőr kollégákról állít ki szegénységi bizonyítványt, hogy bár néhányszor hajszál híján kerülik el a koccanást, úgy tűnik, még véletlenül sem lassít egyik sem.

Mivel három ember ereje kevés ahhoz, hogy szembeszálljon a fizika törvényeivel, így a történet természetesen szomorú, ám a kárörömben lubickolást kedvelők számára biztosan szórakoztató befejezéssel zárul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik