Light

Öten játszanak egy gitáron

Ráadásul mindnyájan egyszerre, pedig a társaság nagy része multiinstrumentalista, mégis egy hangszeren osztoznak.

Mindezt nem a spórolás miatt, pusztán az attrakció kedvéért teszik a Sarah Blackwooddal kiegészült Walk off the Earth együttes tagjai, aminek meglett az eredménye: bő egy hét alatt lassan tizenkilencmillióan nézték meg a kanadai srácok vírusvideóvá avanzsált feldolgozását.

A énekesnő és a zenekar külön-külön, illetve együtt, a tagok más-más formációiban, esetenként egyéb vendégekkel közösen már korábban szép népszerűségre tett szert a YouTube-on saját szerzeményeikkel, de különösen az ismert slágerek egyedi hangvételű újraértelmezéseivel.

Míg Rihanna dalát Marshall, a gitáros és Gianni Luminati, a basszer adta elő megsokszorozódva, a banda Facebook oldalára érkezett javaslatok alapján kiválasztott LMFAO-számot a teljes legénység.

Akkor az All About Maggie művésznevű honfitársuk ugrott be a mikrofon mögé, ami számunkra azért lehet érdekes, mert a hangzatos elnevezés egy magyar származású előadót, Maggie Szabót takarja.

A fiatal zenészek amellett, hogy valószínűleg imádják, amit csinálnak, jó eséllyel hiperaktívak és/vagy munkamániásak is lehetnek, ugyanis Sarah és Gianni duója önálló közösségi felülettel is rendelkezik a Facebookon és a YouTube-on, és nagyüzemben ontják a jobbnál jobb felvételeket, például ezt a John Lennonnal megbolondított Radiohead-átiratot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik