Light

Hírhedtté vált a bunkó szállító

A pár napja megosztott videó a FedEx felháborítóan hanyag alkalmazottjáról körbejárva a netet óriási nézettségre tett szert.

Az általunk szintén közzétett, jelenleg hat és félmillió egyedi kattintás felett járó szösszenetet olyannyira felkapták, hogy még Conan O’Brien show-jában is bemutattak egy a jelenetet kifigurázó geget. A cég vezetése valószínűleg nem ilyen karácsonyi ingyenreklámról álmodott.

Senki ne értse félre a televíziós személyiség szándékát: nem elbagatellizálni kívánta a történteket, inkább görbe tükröt tartani eléjük, hiszen a videomegosztókon évek óta se szeri, se száma a hasonló kiszállításokat megörökítő filmeknek.

Ezt éppen 2009-ben töltötték fel, és ha már a fenti hasonlattal éltünk, a leírásából kiderül, hogy például a Moen feliratú dobozban egy tükröt sikerült az erősen kifogásolható stílusban kézbesíteni.

A megrendelőt illető minden rossz szándék mellőzésével csupán azért reméljük, hogy ripityára tört, hogy a munkáját minősíthetetlenül végző szerencsétlen megérdemelten használhassa ezt a jelzőt a babona szerint még legalább hét évig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik