Light

A leghasznosabb haszontalan honlap

Ha már nem bírod az ünnepi hajtás okozta feszültséget, ahelyett, hogy felrobbannál, inkább robbants fel valamit virtuálisan!

Nem úgy sikerült az ünnepi vacsora, ahogy remélted? Felborult és leégett a karácsonyfa? Agyadra mennek a vendégek, a rokonság, a baráti kör? Nem azt kaptad ajándékba, amire vágytál? Itt az alkalom, hogy kiengedd a gőzt!

Ki nem szereti a robbanásokat, főleg, ha ő követheti el őket, ezenfelül mindezt teljesen biztonságosan, hogy valójában senkinek nem eshet bántódása? Az Old Spice szerint senki sincs így ezzel.

Emitt korábban már beszámoltunk az ismert márka unásig látható reklámarcával indított karácsonyi víruskampányról, amiben viccesnek szánt, bugyutábbnál bugyutább ökörségekkel ajándékozta meg a Föld teljes lakosságát (a videók teljes lejátszási listája ide kattintva nézhető meg).

A sok értelmetlen, egyesek számára biztosan humoros, ám hosszú távon kifejezetten fárasztó poénkodás egyetlen valóban szórakoztató gyöngyszeme ez a weboldal, ahol gombnyomásra ártalmatlanul repíthetünk a levegőbe mindenfélét. Kellemes rombolást mindenkinek!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik