Light

Világsztárral énekelni egy színpadon

Méghozzá azzal a női szíveket megdobogtató, kanadai énekessel, aki a Michael Bublé névre hallgat.

Kezdő tanfolyam anyukáknak: hogyan hozzuk zavarba tizenöt éves kamasz fiunkat úgy, hogy az végül mégis jól süljön el? Először is nem árt, ha a srác tehetséges. Aztán nyilván szükséges a mama erőszakossága. Végül, de nem utolsósorban kell egy igazán jófej és engedékeny híresség.

Maga az előadó is megdöbbent, amikor a fellépésén – amit a This is Michael Bublé című koncertfilm örökített meg – két dal között a közönség egyik tagja leszólította. A sztár először őrült nőszemélynek titulálta a szülőt, de kíváncsiságból meghallgatta a kérését.

Aztán annyira elképedt azon, hogy teljesítette és Sam, aki anyuci szerint jól énekel, egy pillanat alatt a világot jelentő deszkákon találta magát. Majd jött a következő döbbenet, amit végül Michael úgy összegzett: “Négy évem van, aztán ez a srác elmegy az X-Faktorba és lemos engem.”

A jelenetet már tavaly megosztotta a hivatalos csatornáján, de a történet aktualitását az adja, hogy nemrég jelent meg a karácsonyi albuma a nem túl meglepő Christmas címen. Emellett szerveződik a művész következő turnéja, a honlapján már bejelentették az első állomásait. A kelet-közép-európai rajongók izgulhatnak, hátha bécsi, vagy esetleg budapesti dátumot is bejelentenek!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik