Light

Télanyó itt van!

Jókislányok és jó kisfiúk voltak az olvasóink? Akkor előbbiek biztos örülnek, ha szexi fehérneműt kapnak ajándékba!

Utóbbiak pedig – értelemszerűen az ajándékozóként – a megajándékozottak örömének, valamint a viselet látványának jutalmában részesülhetnek. Emellett egy kis extraként megnézhetik Jingle Bells című dalt a Victoria’s Secret szupermodelljeinek előadásában.

Annyit talán nem túl sértő megállapítani, hogy a dalra fakadó hölgykoszorú többsége nem igazán tud énekelni, nem véletlenül más területen bontakoztatták ki tálentumukat. Láthatóan mégis élvezik az önfeledt mókázást, ami az alábbi reklámból is kiderül.

A karácsonyi akcióban minden pizsama megrendelésekor egy ingyen papucsot kaphatnak a vásárlók ajándékba, hátha otthon a párjukból még nem sikerült ilyesmit varázsolni….

De hogy ne okozzunk a férfiaknak csalódást, a tavaly megkezdett hagyományt folytatva íme az angyalok karácsonyi hirdetése, amiben a nemrég elindított kampány legszebb téli darabjait viselve népszerűsítik saját illatukat.

Végül, ám nem utolsósorban megnézhetjük a híres manökeneket felvonultató, ünnepi kisfilmet, amit szokás szerint Michael “Transformerekkel hozom az Armageddont A sziklára” Bay rendezett. Továbbra sem értjük, a presztizsen kívül miért pálya ez neki, hiszen hiába veszik bomba nők körül, nem robbanthat fel semmit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik