Light

A tíz legfurcsább interneten eladott tétel

Jacko alsógatyái, egy déli kisváros az USA-ban, és egy kisbaba. A címből már mindenki tudja, mi a közös bennük.

Az e-Bay aukciós weboldalon nap mint nap eszementebb dolgokat próbálnak rásózni a hiszékeny vevőkre, számos alkalommal sikeresen, bevételt eredményező tranzakcióval. Az alábbi lista ezek alapján készült.

10. Egy emberi homlok

Hirdetési helyként árulta a húszéves, omahai Andrew Fischer a homlokát. Egy horkolásgátló egyhavi reklámozásáért 37 375 dollárt kapott.

9. Egy texasi kisváros

Az Albert elnevezésű település a lakosság német örökségéről és laza hozzáállásáról ismert. Az eladási ajánlatban szerepelt a polgármesteri cím és egy sörkert is.

8. Michael Jackson alsóneműje

A Pop Királyának bokszeralsóit egymillió dolláros minimáláron adták el. A ruhadarabokat egy gyermekmolesztálási perben foglalták le bizonyítékként.

7. Az Élet Értelme

Az eladó azt állította, “megtalálta a létezés okát”. A legmagasabb ajánlatot 3 dollár 26 centként kapta.

6. Egy kisbaba

Egy pár 1 eurót kért a bébijéért az eBay-en, viccből. Rövid időn belül a hatóság megvonta tőlük a szülői felügyeleti jogot, és gyerekkereskedelemmel vádolták meg őket.

5. John Fitzgerald Kennedy merénylőjének ablaka

Hárommilió dollárt fizettek a tárgyért keretestül, ami Harvey Lee Oswald búvohelyéről származik, ahonnan a lövéseket leadta az amerika elnökre.

4. Egy használt papír zsebkendő

Scarlett Johansson náthájának dupla hírességértéke volt, mivel Samuel L. Jacksontól kapta el. Egy jótékonysági árverésten ötezer-háromszáz dollárért kelt el a hollywoodi szexszimbólum tépőzáras zsepije.

3. Üvegbe zárt szellem

A korsót árulója fém utáni kutatás közben találta, aztán kísértette a tartalma. A tételre leadott legnagyob összegű (kamu)licitek elérték a százmilló dolláros határt.

2. Szűz Mária a sült sajtos szendvicsen

A tejtermékkel bevont pékárun grillezés közben jelent meg a Szent Szűz portréja. Huszonnyolcezer dollárt fizettek érte.

1. Egy ember egész élete

Ian Usher körülbelül háromszázezer dollárért adta el a teljes életét. Ebben benne volt a háza, kocsija, jet-skije, munkája, és a barátai bemutatása az othonában, az ausztráliai Perthben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik