Light

Egy bunkó három szőröstalpú ellen

Nem egy kocsmai verekedésbe torkolló, elfajult kötekedést írtunk le argó köntösbe burkoltan: jegesmedvékbe botlott egy férfi.

Bármilyen édes kis jószág a mackó plüss kiadásban, többi között fehér bundájú fajtája bizony az egyik legvérengzőbb ragadozó. Emberre általában nem támad, nem is nagyon van esély a találkozásra a sarkvidéken, de a családját és a területét megvédi.

Zsákmány után kutató, folyamatosan vándorló életmódja következtében azonban az életterének határa mindig változik, bár saját territóriumot nem tart. Ezért aztán mégis előfordulhat egy-egy nem tervezett erőpróba.

A fenti videón látható, orosz férfinak valószínűleg nem csak az éghajlati viszonyok miatt fagyhatott meg a vér ereiben, amikor a macitrióba futott. Így nem eshetett nehezére hidegvérrel botcsinálta fegyvert ragadva elüldözni ellenfeleit, akik közül csupán az egyikükkel való megmérkőzés is könnyen tragédiában végződhetett volna.

Az idétlen szóvicceket félretéve, egyes hozzászólók szerint ő provokálta feleslegesen az állatokat, mások szerint igazi tökös legény, míg van, aki szerint trükkfelvétel az egész.

Szerintetek?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik