Light

Autó túráztatása leomló fallal

Csodával határos (meg)menekülés a gépjárművel, amikor nincs üldöző, ellenben pánikszerű hangulat bőven akad.

A videó felvezető részénél még úgy éreztük, inkább a Ki mit tud? szekciójába illik, mivel egy kocsival ökörködnek vidámabban benne valahol, ahol a szláv nyelvek egyikét használják (megfejtéseket szívesen olvasunk hozzászólásként).

A sofőr irigyelésre méltó érzékenységgel próbálja meg a verdát két kerékre lökni, és a közönsége is lelkes elismeréssel honorálja a bemutatót, sűrűn használva néhány káromkodásnak tűnő kifejezést. Azonban az egész nem tűnik többnek egy helyi kisstílű vagány szólógyakorlatánál egy lepukkant negyedben, egészen addig, amíg váratlanul össze nem omlik a háttérként szolidan megbújó tűzfal.

Innentől a vezető már nem egy botcsinálta show-man, hanem hirtelen szuperhőssé avanzsálódik, aki hatodik érzékét használva menekül meg a totális pusztulástól. Bár alaposabban megnézve a felvételt erősen úgy tűnik, a lerobbant téglafalat gondos kezek döntötték le a “lábáról”.

Frissítés: Zichy Zalán nevű olvasónknak köszönhetően sikerült megfejteni a történteket. Hozzászólása szerint “Az autón látszik, hogy mindig ugyan ott áll meg és emelkedik el a hátsó tengely, tehát kötéllel próbálja elhúzni a falat és ezért is van a végén a katarzis:) a srácok lengyel állampolgárok és bontott anyaggal kereskednek;)” Köszönjük szépen a segítséget!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik