Light

Tánc a futópadon

A konditermek egyik első számú "kínzóeszköze" segítségével a hölgy leiskolázza a Jamiroquai frontemberét, Jay Kayt.

Mindenki emlékszik az illusztráción látható, egykori nagy kalapos, autómániás énekes zenekara Virtual Insanity című slágerének nagy sikerű videoklipjére? Aki valami oknál fogva nem, az gördítsen lejjebb és nézzen gyorsan bele!

A nemcsak a rajongók, vagy fanatikus zenehallgatók, hanem a szélesebb értelemben vett közönség, valamint a szakma és a kritikusok által egyaránt nagyra méltatott alkotásban úgy tűnik, mintha csúszkálna a padló, holott a rendező, Jonathan Glazer egy későbbi rövidfilmben beavatta a kívülállókat a részletekbe, miszerint éppen ellenkezőleg: a falak mozogtak.

Az angol show-man mindenesetre lábaival sok nézőt levett az övékről, ahogy a steril(nek tűnő) környezetben ropta. Viszont még az ő szenzációsan furcsa figurái is kutyafülének tűnnek a fent megtekinthető kisasszonyhoz képest, aki az edzésre szolgáló futószalag sebességéhez igazodva dobja be tánctudása legjavát.

Miközben azon izgulunk, zakózni fog-e és ha igen, mikor, a suttyomban őt felvevő srácok stílusát dicsérve és őt Beyoncéhez hasonlítva nem győznek ámuldozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik