Light

Balul elsült lövések

Az idei évben fegyverekkel megesett baleseteket megörökítő videók közül válogat a talán túlságosan is alapos összesítés.

Az anyag kilencperces hossza még nem volna megengedhetetlenül fárasztó, ám a Benny Hilltől kölcsönzött zene, illetve az utolsó harmadon uralkodó, tesztelős szívatás kicsit egysíkúvá teszi az amúgy sem változatosságával tüntető montázst.

Hiszen törvényszerű, hogy a videomegosztók ilyen típusú termésének zöme a kézi- és maroklőfegyveres fajtából kerül ki: szerencsére nem nem sok mindenkinek található harckocsi a hátsó kertjében.

Nevezett kisebb méretű pusztítóeszközökkel pedig a legtöbb szerencsétlenkedés a visszarúgás miatt történik, erre épít egyébként a már említett puskaelsütős geg is a laborban. Viszont a kétbalkezeskedések kivitelezése kellően vegyes.

Ennek, illetve a palettát színesítő egyéb kalibereknek – van itt kérem gépkarabély, harckocsi, tank, rakétavető, stb. – köszönhetően a rövidfilm eléggé szórakoztató. Bár azt az idiótát, aki a kisgyermeke kezébe pisztolyt adott, szemrebbenés nélkül kényszermunkára ítélnénk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik