Light

A legjobb szülinapi buli

A hercegnők, lufiállatok, bűvészek és pónik már nem menők. Hátsót riszáló szuperhősöket minden gyerekzsúrba!

A mai gyerekek bálványai az amerikai képregényekből a nemzetközi filmvásznakra költözött akciófigurák. A bohócokról maximum Joker és tettestársai jutnak eszükbe A sötét lovagból, hogy jól meghajigálják őket tortával.

Bár ki tudja? A kifordult értékrendnek köszönhetően lehet, éppen hogy ünnepelnék őket. Hiszen ezen a szösszeneten Venom (aki úgy néz ki, mint egy fekete ruhás Pókember, utóbbi pedig kék-pirosban ropja), a hálószövő nemezise és egyik fő antagonistája sem lóg ki kakukktojásként a sorból. Batmannel (a fekete denevérkosztümös csóka) és Vasemberrel (a bucifejű piros-sárgában) együtt partiznak.

Ez aztán a lazaság és a tuti recept, amit nem árt, ha az eszünkbe vésünk egy gyermekünk születésnapját megünneplendő esemény szervezésére készülve! Szuperhősök, dögös muzsika és seggrázás! Ööö… Vagy talán mégsem?

(Segítünk: ironizáltunk. Fegyverrel sem kényszeríthetnének ilyen “zene” meghallgatására, nemhogy az utódunkat tegyük ki ilyesminek. Emellett valójában úgy gondoljuk, semmi sem változott, mert a fenti “táncosok” az igazi bohócok; illetve a szervező szülők égnek igazán, mint a rongy annak ellenére, hogy nyilván pusztán örömet kívántak szerezni a család szeme fényének.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik