Light

A toporzékolás nemzetközi

Egy szavát sem értjük az egetverő hisztériának, de ez nem is szükséges: a hangsúly és a mozdulatok önmagukért beszélnek.

Többször ejtettünk már szót arról, hogy a mimika, vagy a gesztusok segítségével a beszélő alapvető szándéka a világ legtöbb pontján beazonosítható, az általa használt, adott nyelv ismerete nélkül.

Szégyen, nem szégyen, de saját kútfő alapján fogalmunk sincs, hogy a videón látható nő milyen náció leánya és hogy valójában mi történik. Az az igazság, hogy a véleményünk szerint bármi is a kiváltó oka, ilyenfajta viselkedés még egy gyerektől is röhejes, nem hogy egy felnőtt embertől.

Mindettől függetlenül a mobillal egy étteremben készített felvétel hozzászólásai alapján a kínai hölgy azon borul ki, hogy egy állatvédő kampány miatt nem kaphat cápauszonylevest, illetve hogy nem azt hozták ki neki és mégis ki kell fizetnie a számlát.

Szituációs játékra hívjuk olvasóinkat: szerintük mi látható a kisfilmen? Az ötleteket kommentárként várjuk! Dramatizált párbeszédet, rövid leírást, összefoglalót, bármilyen más megoldást szívesen látunk!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik