Light

Szüleiktől kiboruló gyerekek

Nem szép dolog a saját csemeténket átverni és ezt még meg is osztani az interneten, bármennyire mókás a reakciója.

Akik olvasóink közül egészen a múlt hétig nem voltak tisztában azzal, hogy az amerikai lurkók számára a halloween ünnepe milyen mértékben telik a jelmezek és az édesség bűvöletében, azok talán megvilágosodtak az erről szóló írásainkból a témáról.

Jimmy Kimmel televíziós személyiség – komikus, író, műsorvezető, színész, producer, rendező és minden bizonnyal akasztott ember – erre és a skacok hiszékenységére játszott rá, amikor közzétette felhívását, hiszen egy gyermek számára anyu és apu szava szentírás: fel sem merül bennük, hogy az imádott lények szívatnák őket.

Körülbelül az “elpusztult a cicád vagy kutyusod” bejelentéssel volt ugyanis egyenértékű, amikor a cukorkagyűjtés másnapjának reggel a felnőttek közölték, hogy sajnos megették az összes nyalánkságot, amit a család legkisebbjei előző este ajándékba kaptak. Ráadásul mindezt rögzítették és feltöltötték a YouTube-ra.

A show-man állítása szerint megdöbbentették a látottak, mert sokkal inkább dührohamokra számított, mint ilyen, szinte egységesen tragikus bánatra. A felvételekből készített válogatást bemutató adásrészlet nézettsége mindenesetre három nap alatt már hat és félmillió felett jár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik