Light

Zúzz le honlapokat az Angry Birdsszel!

Ötletes húzás a Nokiától, amely használatával a kultuszjátékkal játszhatunk, bármerre is szörfözünk a neten.

A mobiltelefonokra letölthető játékok közül toronymagasan a finn Rovio fejlesztése a legnépszerűbb, konkrétan a vállalat által legutóbb közzétett adatok alapján a különböző verziókat 500 milliószor töltötték le 2009 decembere óta.

A mérges madarak még a virtuális világból is kirepültek, hiszen már film is készül velük – bár a bemutató még kissé odébb van –, valamint megjelentek plüssállatok formájában a boltokban és Kínában már komplett kalandparkot kanyarítottak köréjük.

Reklámokról szólva már mi is többször méltattuk, ki és miért hirdetett a segítségükkel. Most a Nokia N8-as készülékének argentin promóciója ad újabb okot arra, hogy képbe kerüljenek.

Egy ötletes újítással lehetőség nyílik a cég hivatalos oldaláról elérni egy alkalmazást, melyet elég csak a böngészőnkre helyezni: keressük a madaras ikont, majd felfelé húzva helyezzük el a könyvjelzők között. Ezután bármely portálon járva ha erre kattintunk, megjelennek a madárkák a jól ismert csúzliban és indulhat a lövöldözés, amely során az adott netes felület elemeit rombolhatjuk le.

Lehetőleg maradjunk a fejlesztő weblapján, így az ötletadót zúzhatjuk szét úgy, hogy még sértődés sem lehet belőle.

Ha esetleg már kiszórakoztuk magunkat, akkor frissítsük az oldalt és máris eltűnnek a madárkák. Vagy akár átválthatunk a videóban szintén szereplő másik alkalmazásra, a Fruit Ninjára is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik