Light

Az ember, aki fényképezőgéppé vált

Beindult a báli szezon? Vagy csak a nemsokára esedékes halloween parti hozta ki a kreatív maximumot?

Ha kapunk egy meghívást egy jelmezes bulira, általában három dolgot tehetünk. Elmegyünk, de mindenfajta beöltözést nélkülözve, vagy megrohanjuk az első kölcsönzőt, amely a témára szakosodott és ott beszerezzük a megfelelő hacukát.

A legjobb viszont, ha saját kreációnkat prezentáljuk, akkor a legnagyobb és a legtutibb a siker és mindenki láthatja, hogy sikerült valami egyedit alkotnunk.

Tyler Card szintén utóbbi mellett döntött és mivel imád fényképezni, ezért kedvenc gépének bőrébe bújt. De nem akárhogy, mert amellett, hogy megalkotta jelmezként, még működőképessé is tette az egészalakos gúnyát.

Ehhez azért szüksége volt egy szétszedett laptopra, némi kartonárura, jó kézügyességre, sörre, egy valódi fotóapparátusra, egy kukának látszó narancssárga tárgyra és végtelen türelemre.

A gönc végül – hála Tyler kitartásának – tökéletesre sikerült, ám ennél fontosabb, hogy teljesen üzemképes is volt: úgy tűnik, hogy a bemutató egy tavalyi halloween bulin készült, az erről készült felvételt viszont csak idén, pár napja tették közzé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik