Light

Trükkök kosárlabdára és frizbire

Így kell összehozni egy terembe a két különböző műfajt, avagy hogyan dobáljunk és hajigáljunk közösen is profin.

Adott az egyik legnépszerűbb labdasport és a szintén hatalmas sikernek örvendő szabadidős tevékenység, a frizbi. Adott egy csapat, a Dude Perfect és a hozzájuk csatlakozó profi műanyagkorong-hajigáló, Brodie Smith.

A srácok együtt rájöttek arra, hogy mindkét sportágban hasonlóan használhatják a kosárpályát, sőt még összehangolt gyakorlatokat is be tudnak egyszerre mutatni. Egymást utánozva, játékosan mérik össze az erejüket.

Brodie nem akárki a “szakmájában”, hiszen számtalan videó kering róla: eszméletlen fogásokat és dobásokat képes végrehajtani szólóban is.

A Dude Perfectet sem kell félteni, nekik sem kell egy kevés kreatív ökörködésért a szomszédba menniük. Ilyen, ha a kosarazást a trambulinos ugrabugrával ötvözik.

A frizbit csapatsportként szintén űzik és a részletszabályok hasztalan ragozása helyett legyen elég annyi, hogy a korong levegőben tartása, le nem ejtése az egyik igen fontos szempont benne.

Mint minden játék, ez is kitermeli a maga hihetetlen teljesítményeit, amelyek közül most két mentést mutatunk be illusztratíve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik