Light

Bevásárlókocsikkal hullámvasutazik

A modern kor ember által teremtett kihívásai arra késztetik a faj egyes egyedeit, hogy eddig ismeretlen készségeket fejlesszenek ki.

Nem kell rögtön a Marvel-féle képregény-univerzum disztópikus jövőképének valóra válásától tartani, egyelőre nem az X-Men történetek mutáns gének okozta szuperképességeinek kialakulásáról szólnak a híradások.

Csak ismét találtunk egy olyan videót, amin szemléltethető a bevezetőben megfogalmazott állítás: szereplője a mindennapi munka során szerzett akkora rutint az egyik feladat elvégzésében, hogy ahhoz már nézőközönség verbuválódik.

Más kérdés, hogy ehhez jól működő, karbantartott eszközök, nevezetesen bevásárlókocsik szükségeltetnek, hiszen a tapasztalataink alapján a hazai bevásárlóközpontok parkolójában, még ha lejtő elvétve akad is, nem valószínű, hogy megvalósítható lenne a felvételen látható trükk.

Amikor például beragadt kerekek, olajozatlan csapágyak vagy különféle sérülések miatt negyedórákat vesz igénybe egy működőképes, használható “tili-toli” fellelése, akkor semmiképpen. Így nekünk az élő produkció helyett csak a fenti szösszenet megcsodálása jutott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik