Light

Az orröblítés legjobbjai

A hatha jógagyakorlatok közül a jala neti az alapvető napi higiénia része. Lényege, hogy sós vízzel mossuk át alaposan az orrüreget.

A nem szokványos egészségmegóvó  fogás számos jótékony élettani hatása között tartják számon, hogy a szaglószerv tartós kitisztításán túl kedvezően befolyásolja a fejnek, illetve több érszékszervének, például a szemnek a működését.

Emellett bármilyen hihetetlennek tűnik, már világbajnokságot is rendeznek a hétköznapinak nem mondható “sportágban”. A megmérettetésnek az idei évben a holland Amszterdam városa adott otthont, és stílszerűen egy orrspray volt a főtámogatója.

Fentebb a férfiak igen szoros küzdelmét láthatjuk az ötliteres kategória döntőjében. El lehet képzelni a megdöbbent kulturális sokkot, amit a videó első megnézése okoz annak, akinek fogalma sem volt ennek az egésznek a létéről.

Nem elég, hogy felnőtt emberek azon vetélkednek világméretű szövetségbe tömörülve, hogy melyikük tud gyorsabban a nóziján átszivattyúzni egy ballon vizet, de a közvetítő komoly beszámolót tart az egyes technikák közti különbségről, és a végsőkig fokozza az izgalmakat a fej fej mellett haladó riválisok harcáról!

(Egyébként a címvédő orosz ismét lenyomta az amerikait.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik