Light

Jennifer Lopezt alaposan megkergették

Hogyan menekült meg a lambadázó pop- és filmsztár egy kedves olasz segítségével? A reklámból mindez kiderül.

Jennifer Lopez és Marc Anthony válási papírjain még meg sem száradt a pecsét, de a latin szépség már új sztárral, a Másnaposok című komédiával befutott Bradley Cooperrel randizgatott szombat este.

Valahol Mr. Anthony és Mr. Cooper között pedig egy olasszal akadt össze. Bár az itáliai nem volt annyira délceg, mint “Cooper ügynök”, Jennifert mégis sikerült rövid úton meghódítania. Olyannyira, hogy az énekesnő azonnal az ölébe ült és még jó ideig ott is maradt.

Persze a talján is legalább annyira népszerű, mint bármely mozicsillag, hiszen egy nagy múltú, igazi csajos autóról van szó. A Fiat egyik ikonja, az 500-as típus 2003-ban tért vissza.

2011-ben Amerikát hódítja, bár ehhez kellett némi átalakítás a műszerfal közelében, ugyanis nagyobbá kellett tenni a pohártartókat. Ezen komoly újítás mellett azért a karosszériát is megerősítették, és természetesen automata váltót kapott a kicsike.

No meg egy J-Lóval megspékelt reklámot, ahol a dívának semmi mást nem kellett tennie, mint rajongói elől menekülni az ötszázassal. Bár mintha a kis olaszt legalább annyira akarnák, mint az énekesnőt…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik