Light

Eredeti szusireklámok

Eredetiek, mert valódi japán hirdetések, és a jópofaság értelmében is azok. Plusz az összetevők eredetiségéről szólnak. Kettő a háromból biztosan.

A felkelő nap országa nyelvének ismeretével egyelőre továbbra sem sikerült bővíteni a tudásunkat, de a legnagyobb szerencsénkre erre nem feltétlenül van szükség az alábbi videók megértéséhez, illetve az egyiket a feltöltője angolul feliratozta.

A Gin no Sara étterem szusit szállít házhoz megrendelésre. Az ilyen típusú szolgáltatás igénybevétele esetén, jellegéből fakadóan fennáll a veszélye annak, hogy a fizetés és az ételfutár távozása után bosszankodunk a kapott áru minősége miatt.

Az itt látható szösszenetek közül kettő ugyanazt a poént fogalmazza meg másképpen. Az egyik kicsit erősebb hangvételben, egy randira kihegyezve az alapötletet, a kórházas jelenet pedig egy picit finomabbra hangoltan.

Így aztán a kényelmetlen meglepetés fogalma a kulináris élvezetek felől egy egészen másfajta regiszterbe emelődik el, már ami a kellemes élmény igazi hozzávalóit illeti.

A szpotok gazdája ezt megelőzően sem riadt vissza a meghökkentő marketingfogásoktól, amit ez a korábbi, igazán eszelős reklám is bizonyít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik