Light

Motorozás a feldőlt hídon

Az őrült francia nagy menete, amely kis híján kudarcba fulladt a különleges szerkezeten. Végül a lélekjelenlét és a tapasztalat győzött az idegek harcában.

Az angliai Gateshead Millenium Newcastle, és egész Nagy-Britannia legkülönlegesebb hídja. A szerkezet képes arra, hogy teljes egészében felboruljon.

No, nem úgy, hogy meg is “adja” magát, vagyis hogy tönkremenjen, hanem úgy, hogy a nagyobb építésű hajók is elférjenek alatta, ha a Tyne folyó vizét hasítják. A gyalogosok és bringások részére készült híd ugyanis közel öt perc alatt negyven fokos szögben elforgatható.

Julien Dupont francia triálmotoros – ez az a sportág, ahol lehetetlen tereptárgyakat kell leküzdeni a kétkerekűvel – gondolt egy nagyot, és úgy érezte, épp ideje átkajtatnia a Gateshead Milleniumon. Természetesen úgy, hogy felvont állapotban, azaz és hajmeresztő szögben áll, mert egyébként normális körülmények között az úgy túl snassz.

Minden rendben is ment a “hegymenet” során, amikor a csúcs előtt a moci megadta magát, és Julien kis híján eldobta a gépét…

A francia srác egyébként Budapesten már szintén forgatott, és nálunk is “adta a titkot” rendesen.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik