Light

Egész pályás letámadás – boksz, vagy foci?

Mérkőzésnek tűnik, de már nem az. Futballnak álcázott bíróverés a latin labdarúgás fellegvárából. Maradona vajon mit szólna mindehhez, ha látná?

Mélységét tekintve az Argentínában játszódó meccs valahol a magyar megyei első osztálynak felel meg, minőségben természetesen azért jóval fölötte állóan, illetve a testbeszéd alapján abszolút egy Mezőcsát-Szalonna közötti örökrangadó színvonalát hozza.

Persze ezen a szinten kevés a zseton, és amint azt tudjuk, kis pénz kis focit jelent. Itt azért muszáj többet virítani, és egyéb látványosságokat is be kell vetni a nézősereg szórakoztatására.

Így jöhet szóba némi erőszak, de természetesen nem a két csapat esik egymásnak, mert az akár egyenlőtlen is lehet, hanem találni kell egy viszonylag fürge mozgású egyedet, és erre a legmegfelelőbb még mindig a bíró, mert érte senki sem rajong annyira.

Ha meg egy kicsit kackiásabb a sporttárs, akkor el lehet vele szöszmötölni a pályán. Először azért sorra kerül egy kis kóstolgatás, mert vele mégiscsak járni kell. Ha megvolt a kötelező lökdösődés, utána már belendülhet a dolog, és komolyabb klopfolásba lehet kezdeni.

Sőt a zöld gyep sem szabhat szűk keretet a dolognak, azon kívül is remek módon lehet kergetőzni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik