Light

Trambulinos esések

Ugye, milyen jó móka a kifeszített gumilapon ugrabugrálni? Mintha repülnénk, elrugaszkodunk a földtől, és nem érvényes ránk a gravitáció törvénye... Legalábbis egy ideig.

Manapság a nagyobb méretű alkalmatosság ha nem is minden háztartás alapvető kelléke, de azért jó pár hátsó udvarban megtalálható, nem beszélve a kalandparkokról, játszóházakról, vagy -terekről.

Amilyen az emberi – vagy az adott játékról szólva még inkább: a gyermeki – természet, vagyunk annyira kíváncsiak, hogy kipróbáljunk minden elsőre klassznak, utólag viszont esetenként őrültnek tűnő elképzelést.

A király ötlet, vonatkozzon bár a nem rendeltetésszerű használatra, mindenképpen megörökítendő, sőt éppen akkor vagyunk a legnagyobb vagányok, ha a trükk kivitelezésébe bele tudunk vinni valami extrát! Mai gyűjteményünk minden egyes mozzanatában az a bizonyos kicsi plusz pedig mi más lenne, mint a balsiker?

A nagyobb lélegzetű videót megtoldottuk két kisebb poénnal, ami nem szerepel az első kollekcióban. A fiútrió főkolomposának röptetése sem semmi, de a leányduó szenvedő alanya igazi meglepetést okoz, mert nem az száll el, akire számítanánk…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik