Light

Mindent a szájával csinál

Aztán összekeveri.

A srác fogta magát, és miután AaronicStuff néven regisztrált a YouTube-on, elkezdte megosztani a videóit azon. Első (és mint majd látni fogjuk, az egyelőre második) körben a dubstephez nyúlt, és feldolgozta Flux Pavilion I Can’t Stop című számát.

Mi ebben az érdekes? Az elektronikus zenei darabot egy szál mikrofonnal, a capella prezentálja az első dobeffektől a vokális részen át az utolsó puttyogásig.

Majdnem minden hangot az evésre szolgáló szervével képez: egy másik előadó hangmintáján kívül a két kezét is igénybe veszi, utóbbiakat a tapsok előállításához. A rögzített kép- és hanganyagot stúdió és profi felszerelés nélkül mixeli aztán össze.

Azóta kikerült legfrissebb alkotása is, amin Skrillextől a Scary Monsters and Nice Sprites elnevezésű tételt szedte szét és rakta össze ugyanezzel a módszerrel.

Itt is van egy szabályt erősítő kivétel, ez pedig a Skrillex által az originálban használt, egyébként a YouTube-on népszerűvé vált felvételből kiszedett rövid hangrészlet, a forrás megjelölésével.

Aki szeretné a “mouthstep” változatokat az alapanyagokkal összehasonlítani, az eredetiket itt és itt találja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik