Light

Közlekedési dugó

Egyszemélyre szabva.

Ha kedvencünk, Oroszország jön szóba akkor már megszoktuk – persze, mi szoktattuk rá a kedves felhasználót –, hogy csakis olyan videók jöhetnek számításba, ahol valami erősen hibádzik, valaki vagy valakik bődületes marhaságot követnek el.

Így mi csak kárörvendünk és reménykedünk, hogy a tipikusan keleti lúzerek nem lesznek idővel Darwin-díjas egyedek. Arra sajnos ritkán jut időnk, hogy az egykori Szovjetunióból olyan anyagokat is leszállítsunk amelyek nem a borulásukra épülnek és nem mások hülyesége a röhej tárgya.

Pedig vannak bőven videók a taknyolásokon túl is, amelyek mosolyt tudnak csalni, gondoljunk csak Anyecska és a cica barátkozására.

Mosolyra fakasztó lesz a friss importárú is, bár kevésbé érzelmes mint jópofa. A cselekmény középpontjában egy srác lesz egy megoldandó közlekedési helyzettel – kedvenc országunkból ebből szállítunk talán a legtöbbet –melyet remek humorral kíván megoldani. Természetesen a kötelező szívás is helyet kapott, de hát enélkül nem is „orosz-videó” az „orosz-videó”.




Ajánlott videó

Olvasói sztorik