Light

Sportbalesetek

Középpontban a labdákkal.

Nehogy az a vád érjen bennünket, hogy elfogultak vagyunk a Keleti Nagy Testvérrel szemben, az orosz videók mellett gyorsan kerestünk pár ideillő, tipikusan amerikai minifelvételt.

Hiszen az alábbi két sportág leginkább az USA-hoz köthető, és legyünk rosszindulatúak: a harmadik sztorival kapcsolatban meg fejcsóválva célozgassunk a mentalitásra!

A tréfát félretéve, illetve még inkább, végre előszedve, az első képsoron látható legényember első mozdulatánál sejthető, hogy talán az is marad. Mi lehetne más a végkimenetel, mint hogy a kosárlabda játékba hoz két másik kisebbet?

A második zöngén az család ifjonca jut főszerephez. Jól tudja ő, mi a feladat, és a kellő lendülettel ütőjével rá is mozdul a lasztira, csakhogy az időközben legurul a póznáról, a fater pedig érte hajol.

Generációs dráma ez megfellebbezhetetlenül, amelynek oka, hogy gyermek és atyja másmilyen reakcióidővel cselekszik, és kész is a poén.

Zárófelvonásunkon viszont nem tudunk nevetni, mert gyermeteg tuskóságnak tartjuk, ami nem éri el a leggyengébb és/vagy -erőltetettebb Jackass-morzsa színvonalát sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik