Light

A másik oldal

Akik nem szúrják el.

A FailPlanet tovább, khm, “tanul” a nagy elődöktől. Igen, a TwisterNederlandre gondolunk.

Az igen népszerű bénázós sorozatok mellett ugyanis egyre nagyobb hagyománya van a jól sikerült, vagy szerencsés akciókat összegző videóknak, amiken klasszul kivitelezett, jópofa dolgokat láthatunk. Utóbbi 2011 elejétől tölt fel ilyen egyvelegeket, míg előbbi a napokban indította a tematikát feldolgozó új csatornáját EpicWinPlanet néven.

Rögtön fel is töltöttek két anyagot summázati céllal, az egyiket sport, a másodikat általános tárgykörben szemezgetve. A nagy lelkesedésnek köszönhetően néhány jelenetet emiatt duplán láthatunk, illetve ne lepődjünk meg azon, a néhány korábbi, nálunk közzétett poén is szembejön. Hiszen a kedvenceinket mindig szívesen látjuk, másrészről pedig párat ezek közül már eltávolíttattak a YouTube-ról.

De láthatunk köpenyét víz felett lebegtető szuperhőst, száguldó autót átugró atlétát, sarokkal, illetve hátraszaltózva beküldött gólt, a röp- és a kosárlabda véletlen kombinációját, baba- és macskahangot élethűen utánzó tatát, váll fölött hátrafelé megcsavart pingpongütést, villámgyors ázsiai kártyacsomagolót, afrikai apa-fiú dobosduót az utcáról, agy akár cséphadarólábú thai bokszolót.

Személyes kedvencünk az ellenfelet sétával megszívató, amerikai focista diák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik