Light

Inspiráld Ron Howardot!

Vissza nem térő lehetőség.

Korábban hírt adtunk arról a kreatív fejlesztésről, amely használatával egy kamera fényképeit háromdimenziós mozgóképpé lehet alakítani.

Aki kedvet kapott ahhoz, hogy saját fotóiból valami hasonló készüljön, de a kellő készségek, technikai felszereltség, ráérő idő, türelem vagy akármi más hiányában nem mer, esetleg tud nekivágni a megvalósításnak, örömmel fogja olvasni sorainkat.

A Canon ugyanis elindította Project Imagin8ion elnevezésű pályázatát, amiben nem kisebb név, mint Ron Howard hollywoodi mozimogul közreműködik. A jelentkezőknek az ő fantáziáját kell beindítaniuk az általuk készített képekkel.

Az ötlet és a kivitelezés azért is páratlan, mert egy-egy kampányhoz általában az ismertebb arcú színészeket szokták felkérni és megfizetni jó borsos áron. A rendezők, forgatókönyvírók, producererek, és a többi, szürke eminenciásnak inkább beillő produkciós munkatárs feltűnése a reklámokban ritka és különleges színfolt.

Howard pályája sem mondható a megszokottnak, hiszen színészként indult olyan filmekben, mint például az American Graffiti, és karrierje során csak később ült át a direktori székbe – döntésének számtalan óriásvászonra álmodott csodát köszönhetünk.

Ki tudja, hátha most a te fotód fog egy újabb megszületésénél bábáskodni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik