Light

Nyomtató videojáték

Üldözés a papíron.

Emlékezzünk vissza, hogyan is kezdődött a videojátékok hajnala. Még a fekete-fehér tévék világában megjelent egy tv-focinak gúnyolt játék, melyben fehér pálcikákkal lehetett passzolgatni.

Ezek a játékok idővel átkerültek az egyre jobban terjedő számítógépekre, konzolokra, hogy aztán ott tovább csiszolódjanak, és ezernyi formában nyújtsanak szórakoztatást a felhasználók részére. Persze, azért itt több évtizednyi törzsfejlődés is lezajlott, aminek a végkifejletei a legdurvább, legélethűbb játékcsodák lettek.

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, minden rendben lezajlott az elmúlt harminc év során, maradt néhány mutáns játékszer. Ilyen például Joshua Noble fejlesztése is, mely lehet, hogy játékpiaci szegmens nyitására lesz alkalmas. Már amennyiben valaki egy nyomtató-másoló szalonban dolgozik.

Történt ugyanis, hogy Joshua és csapata házasított egy hagyományos nyomtatót egy videojátékkal. Végül konzolok és kijelzők segítségével nyomtatott papírfelületre vitt egy üldözéses versenyt, melynek futama közel egy percig tartott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik