Light

Justin Bieber bedarálva

Mr. Dickson, ön ismét nagyot alkotott!

Blendtec. Mond ez a név valamit? Tom Dickson megvan? Bizonyára nincs. Fehér köpenyes fószer turmixgépbe tol egy zsír új iPhone-t? Na, itt már valaminek azért derengeni kellene.

Van egy fickó a neten, aki nem valószínű, hogy sok időt és pénzt pazarolt volna saját reklámszakirányú képzésére, mégis ismertté váltak turmixgépei. Ez az ember Tom Dickson, aki évekkel a “trendi” vírusmarketing megjelenése előtt már használta azt, annak ellenére, hogy nem sejtette, hogy van ilyen képernyőn és mobilon terjedő kór.

Mr. Dickson mindent ledarál, ami belefér gépeibe, de azért főként olyan cuccokat, amelyek népszerűek. Egyes videói nagyon jól pörögnek, pillanatok alatt felkapják őket, több százezres nézettséget generálva.

Emberünket most a marketing vírusa mellett megfertőzte az inkább “egy gázon” sikoltozó tinilányokra jellemző Bieber-láz, ezért ennek kezelésére ismét üzembe állította legendás turmixgépét.

Fejére robbantott egy XL-es Justin-parókát feketére festve, dobott némi rövid bevezető animációt Bieber-babára és sikoltozó műanyagárura, hogy aztán a megsemmisítés felé küldje a srác DVD-it, CD-it és mindennemű kiadványait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik