Light

Megunni a megunhatatlant

A Playboy-főnöknek is elege lehet.

Van egy villa ezen a kis kék bolygón ahol minden férfi szívesen eltöltene akár egyetlen éjszakát is. Van egy illető ezen a kis kék bolygón, akivel minden férfi cserélne akár egyetlen éjszakára is. Ő Hugh Hefner, a Playboy alapítója és tulajdonosa annak a bizonyos villának.

A gazdasági válság Hefner birodalmát is elérte, és 2009-ben már megszellőztették, hogy cége eladására kényszerül. Amit korábban soha nem tett, most kénytelen volt meglépni; vagyis több, nem a birodalmához tartozó termékhez adta a nevét. Így lett az orosz Stolichnaya vodka, illetve a Guitar Hero játék reklámarca is.

Most a Bavaria sörgyár szerződtette, az amely egy éve arra kérte meg Mickey Rourke-t, hogy dobjon ki egy minibárt a szállodai szobájából – legalábbis egy spot erejéig.

Hefnernél is csak azt kérték, hogy azt csinálja amiben a legjobb; vagyis kóvályogjon a Plaboy-villában, cseverésszen a csajokkal. A történet szerint ez elég jól is megy neki, de látszik, hogy már unja a dolgot. Ezért inkább visszavonul titkos szobájába, ahol várja már néhány jó cimbora és természetesen a Bavaria söre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik